Hartelijk welkom op de website van Khosravi Couture

  Sedighe Khosravi is een Nederlands-Perzische vrouw, eigenaresse en couturier van Khosravi Couture. In 1997 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na enkele jaren ervaring opgebouwd te hebben bij andere modebedrijven, begon zij in 2001 met haar eigen modezaak aan de Utrechtseweg 81 in Amersfoort. Daar ontwerp en maakt ze met alle plezier bruids- gala, gelegenheidskleding en vrouwelijke zakelijke dameskleding op maat. Ook hangt haar eigen kant-en-klaar Haute Couture collectie in de winkel waar die direct verkrijgbaar is. Sedighe heeft een duidelijke missie. Betaalbare, persoonlijke couture maken die vrouwen laat stralen en ze zelfvertrouwen geeft.

“Ik heb ontzettend veel liefde voor mijn vak en ik voer mijn werk met heel veel passie uit. “Mijn visie is: gun jezelf je eigen schoonheid en vrouwelijkheid, wees lief voor jezelf.

Schoonheid heeft ook onderhoud en aandacht nodig!

Haute Couture lijkt alleen weggelegd voor mensen die diep in de portemonnee willen tasten. “ Voor mij is het juist heel belangrijk dat couture niet alleen bereikbaar is voor mensen met een ruim budget. “Niet iedereen kan of wil veel geld uitgeven. Daarom doe ik mijn best om klanten zo te adviseren dat ze binnen hun budget blijven en toch hun gedroomde jurk kunnen krijgen.”Dit kan zij doen door niet met tussenpersonen en handelaars te werken en niet onnodige kosten te maken, ook niet vaak dure reclame te maken. “Goede referenties van klanten zorgen veel beter voor groei en succes. Een door mij op maat ontworpen en gemaakte jurk hoeft op deze manier niet duurder te zijn dan de betere confectie.”

Kom geheel vrijblijvend kijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn!